söndag 3 juli 2016

Roadtrip

Vi åker land och rike runt just nu för att semestra lite! 
Vi började med en natt i Sälen, och det blev allt annat än vad vi tänkt oss. Majken sov tre timmar i bilen, direkt efter TVÅ förmiddagslurar och när vi kom fram så gnällde hon alldeles förtvivlat. Hon somnade efter bara någon sekund på mig. Herregud, vad trött hon har blivit. Natten och morgonen var i princip likadan. 

Kokhet liten bebis. Första semestern och Majken har feber. Nästa stopp blev därför ett apotek, och för att slippa åka söderut så satsade vi på Apoteket i Särna. Som naturligtvis hade lunch precis när vi kom. Efter lite sightseeing i Särna fick vi tillslut tag i en febertermometer och alvedon. 
(Sånt där som förstagångsföräldrar som vi är, råkade glömma) 
Majken hade då 39,4° feber. Då får man gnälla! Stackars liten! 

Vi kom upp till Tännäs och en något piggare Majken var så tapper under hela resan och kvällen! Duktiga lilla tjejen! :) 
Minns knappt vad vi gjorde däruppe för allt blev så tokigt! Men det var kanonfint i alla fall! Vi tittade på myskoxar, renar, vattenfall och strosade runt i Funäsdalen. 
Sedan fick vi äntligen träffa Majkens kompis Ella! :) 

I fredags åkte vi ner till Orsa och mötte upp familjen. Vi fick ett riktigt oväder men lyckades pricka in björnparken när, det var uppehåll. Så trevligt att umgås med min fina familj, trots att Robert vann på pokern! ;) 

Just nu ligger vi i Roberts källare och ska till att sova! Sista stoppet på denna semester! Sedan bär det av hemåt för målning av hus! :)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar