måndag 15 maj 2017

När klockan sju är sovmorgon

Imorse fick vi sova ut för första gången på två veckor. Majken har vaknat lite onödigt tidigt. Vi har blivit glada om klockan stått på 6 och något. Vilket sällan hänt. 5 och något började bli vardag. 
Men imorse sov hon till strax efter sju. Snacka om att känna sig utvilad. 

Vi åt frukost i lugn och ro, slängde in en tvätt och fixade ordning oss. Sedan packade vi in oss i bilen och hämtade upp min mormor för lite shopping i Avesta. 

Det är så trist väder så något måste vi hitta på.. Det ser ut som att det ska vända på fredag, då kommer sommaren och vi kan använda alla fina klänningar och jumpsuits som vi köpt/fått! 🙏🏻 äntligen!
Snacka om att Sverige bjuder på alla årstider på en och samma dag. Det kanske är charmigt på sitt vis men jag skulle nog önska lite värme nu och långa dagar i lekparken! 😃

Ikväll väntar en husvisning, och jag håller mina tummar för att vi och huset klickar med varann. Egentligen är läget precis som Lövåsen. Motionsspår, en bit ifrån och inga direkta grannar. 
Det finns såklart plus och minus på bägge husen. Men två stora plus på detta är att det finns en sjö 100 meter ifrån, och en annan mindre sjö 300 meter ifrån. Drömläge egentligen! 😃
Vi håller våra tummar hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar