måndag 5 mars 2012

Det där med hissar

Jag tycker det är läskigt att åka hiss. Speciellt om jag är ensam. Jag gör det inte då! Och verkligen inte på stora ensos gamla skakande hiss. Det skulle aldrig hända. Så sist jag var där, och skulle åka ner ensam. Så tog jag trapporna?! De flesta vet nog hur jobbiga dom trapporna är, hissen brukar vanligtvis vara guld värd, även fast den bara är tillåten halvvägs!
Visste ni att det var närmare 180 trappsteg ner? Men jag går hellre än att dö i den där hissen. För det skulle jag säkert göra, dö alltså. Eller skulle den bara ta mig ner säkert och skrangligt. Men man kan ju aldrig vara säker ;)

Har sökt praktikplatser idag. Är de inte sjuk så är de på möte. Och är de inte på möte så är de på utbildning. Omöjligt att få tag på folk! Någon som vet något bra?

Mamma och pappa kommer kanske. KANSKE ner hit till helgen och hälsar på! Hur kul som helst. Men OM det inte blir så, så ses vi nästa helg, för då åker jag och Jens upp till stugan och hälsar på dom där! Kanske jag kan åka skidor för första gången i år? :) ska bli skönt att åka upp dit och ta det lugnt, om det nu går att ta det lugnt i Pappa Rastlös sällskap ;)

Bjuder på två bilder nu innan jag hår och sover, den ena på alla trappor och den andra på datsyuks tunga hahhaa :)

1 kommentar:

  1. Hej, jag får inget svar från Patricia Fagerström, men jag rekommenderar dig att ringa henne och hälsa från mig. Yvonne Karlsson från Stora Enso i Forshaga. Hittade hennes mobilnummer 070-931 39 76 hon arbetar på Ekonomikompetens i värmland.

    SvaraRadera