måndag 10 december 2012

Det blir en dag på stranden.

Så är det varje dag här! Jag vaknar upp och funderar på vad vi ska hitta på idag. Det blir en dag på stranden kommer jag fram till direkt.

Inatt vaknade jag två gånger. Först av råont-i-magen. Har haft det två gånger sen jag kom hit. Tror min mage inte tål någonting. Värdelöst! Ändå petar jag bort massa saker så fort de ser skumt ut. Jaja, nog om det. Andra gången jag vaknade var jag stupsäker på att vi hade en varan i badrummet för det lät så mycket därifrån, så jag väckte Jens! (snäll väckning, "det är nå djur här inne ;) haha)

Jens tände ficklampan och smög runt och tittade. Vi tror att det satt något i ventilen, men vad vet vi. Krafsade hur mycket som helst gjorde det i alla fall! Men livrädd som jag var låg jag fegt kvar under täcket ;)

Annars har vi bara varit på stranden hela dagen idag. Undrar hur många ligga-still-timmar vi fått ihop. Max två på fyra stranddagar. Vi promenerar mest, simmar eller pratar med aporna :)

Jag är nog lika förtjust i aporna som de är i bananerna jag har med mig hehe :) älskar att de är vilda och fria! Men ändå så goa, förutom storaporna, de är jag rädd för hehe ;) nu ska vi ta och sova igen här! Ha de bra, alla ni som aldrig kommenterar :)







1 kommentar:

  1. Hejsan i solen :) idag blev det ingen skidtur för oss,våra ljumskar strejkar :( . men ni ser ut att ha det bra där borta på stranden.Du får hälsa alla från oss alla, vi är ju 3st numera.

    SvaraRadera